Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui Trump despre lupta cu coronavirusul. Mesajul transmis președintelui Chinei

Preşedintele american Donald Trump apreciază modul în care China gestionează epidemia coronaviruslui, soldată cu 41 de morţi în China şi care a contaminat peste 1.300 de persoane de la izbucnirea acesteia în decembrie la Wuhan, în centrul Chinei.

„China acţionează foarte dur în lupta împotriva virusului. Statele Unite apreciază mult eforturile şi transparenţa lor. Totul se va termina cu bine”, a scris vineri pe Twitter locatarul Casei Albe.

„Mai ales din partea poporului american, vreau să-i mulţumesc preşedintelui Xi (Jinping)!”, a scris el.

Autorităţile sanitare americane au confirmat vineri al doila caz de coronavirus la Chicago. Este vorba despre o femeie de 60 de ani care a fost luna trecută la Wuhan şi s-a întors în Statele Unite la 13 ianuarie.

SUA îşi vor evacua cetăţenii din oraşul chinez Wuhan

 

Citește și
China virus
Virusul mortal din China. 41 de morţi, 1.300 de contaminați şi milioane de locuitori blocaţi

SUA organizează un zbor charter duminică pentru a aduce înapoi în ţară cetăţenii şi diplomaţii americani din oraşul chinez Wuhan, epicentrul epidemiei cu noul coronavirus, a anunţat sâmbătă Wall Street Journal (WSJ), citat de Reuters.

Avionul, cu aproximativ 230 de persoane, va transporta diplomaţi de la consulatul SUA, precum şi cetăţeni americani şi familiile lor, potrivit ziarului financiar american, citând o persoană familiară cu operaţiunea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult