Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prințul George și Prințesa Charlotte au atras toate privirile la finala Wimbledon. Ipostaze inedite cu micuții prinți | FOTO

Kate Middleton și Prințul William au participat, duminică, la finala turneului de tenis iconic din Londra, fiind însoțiți de cei doi copii mai mari ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, care au făcut deliciul publicului la Wimbledon.  

George și Charlotte au părut încântați de finala palpitantă de simplu masculin de la Wimbledon. Și de această dată mezinii familiei regale au făcut deliciul publicului.

Micuții prinți au stat cu sufletul la gură în loja regală, unde au urmărit finala masculină de la Wimbledon.

Familia regală a sosit în jurul prânzului și a fost întâmpinată de personalul de la Wimbledon, de câinele polițist Stella și de campionul britanic la dublu masculin în scaun cu rotile, Gordon Reid, relatează PA Media și CNN.

Charlotte, în vârstă de opt ani, a purtat o rochie albastră cu flori, în timp ce George, în vârstă de 10 ani, a purtat un costum albastru marin și o cravată cu dungi. Ei au stat alături de părinții lor, prințul William și Catherine, prințesa de Wales.

Citește și
carlos alcaraz
Carlos Alcaraz a câștigat titlul la Wimbledon, după ce l-a învins în cinci seturi pe Novak Djokovic

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult