Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Presa ucraineană: Rușii au lăsat în urma lor grenade și mine ascunse în vaze și pungi de plastic

Militarii ruși lasă în urmă lor nu numai devastare și civili morți, ci și ”surprize” mortale. Autoritățile ucrainene au raporatat mai multe cazuri în care au fost găsite dispozitive explozive în locuri mai puțin obișnuite, scrie Obozrevatel.

În apropierea unui drum, pirotehnicii Serviciului de Stat de Urgență din Ucraina au descoperit o mină, a cărei rază de acțiune ajunge la 90 de metri, scrie Presa ucraineană.

De asemenea, pirotehniștii au distribuit fotografii în care se pot observa mai multe grenade amplasate în vaze sau pungi de plastic.

Pirotehniștii Serviciului de Stat de Urgență al Ucrainei au povestit despre descoperirile teribile. Ei au postat, de asemenea, o fotografie și un videoclip cu o capcană în curs de dezarmorsare.

De asemenea autoritățile ucrainene au anunțat populația că este prea devreme să se întoarcă la propriile case în așezările care au fost eliberate de militarii ruși. „Vă sfătuim să nu vă grăbiți să vă întoarceți în propriile case și să nu atingeți lucruri și obiecte necunoscute”, au informat salvatorii.

Citește și
câine ucraina
Un cățel a ajuns erou în Ucraina după ce a depistat aproape 100 de mine ascunse de ruși

Fotografiile publicate arată grenade antipersonal ascunse sau montate pe fire, cu o rază de acțiune de până la 200 de metri .

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult