Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea emoționantă a unui bătrân din Italia. A învins coronavirusul la 101 ani

Italia este țara cu cele mai multe decese în rândul pacienților infectați cu Covid-19, dar un bătrân de 101 ani își încurajează conaționalii, după ce a învins noul coronavirus.

Bătrânul de 101 ani a explicat că a luptat de dragul familiei sale: ”Mi-ați spus că trebuie să mă întorc acasă, așa că m-am întors”, a spus acesta.

”Eram siguri că va reuși, mereu a avut o fire ambițioasă”, a povestit nepoata sa, în cotidianul La Stampa, citat de Huffingtonpost.

Italianul în vârstă de 101 ani a fost internat într-un spital din Rimini. El a mai trecut și prin alte momente grele, a dezvăluit nepoata sa.

”În Al Doilea Război Mondial, a scăpat de mai multe ori după ce s-a aflat în pericol. Ca să îl încurajăm, i-am spus că naziștii erau mai puternici decât virusul de acum”, a mai declarat nepoata acestuia.

Citește și
Revolta tineri Spania
Revoltă din cauza fricii de coronavirus. Mai mulți pensionari, atacați cu pietre de tineri furioși

Născut în 1919, bătrânul este de meserie zidar. ”Era genul acela de om, care nu se oprea niciodată din ce are de făcut”, a spus fiul italianului de 101 ani.

”Era singur în spital, știind că cei care mor nu pot avea pe nimeni alături, nu pot avea îmbrățișarea cuiva drag. Ne-a fost atât de frică, dar acum fericiți că a revenit acasă”, a încheiat fiul bătrânului.

Peste 8.000 de pacienți infectați cu coronavirus au încetat din viață în Italia, cel mai mare număr din lume.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult