Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea Elenei, femeia care a făcut copil cu cel mai notoriu criminal al lumii. Bărbatul a ucis peste 100 de femei

O femeie a rămas însărcinată cu unul dintre cei mai notorii criminali în serie din lume, mai mare cu 40 de ani decât ea, care a ucis peste 100 de femei (condamnat doar pentru 37 de crime), însă nu i-a păsat de acest fapt.

Elena Bulkina, 30 de ani, a închis ochii în fața trecutului înfiorător al lui Serhiy Tkach, după ce s-a îndrăgostit de el în timp ce se afla în spatele gratiilor.

În ciuda faptului că fostul ofițer de poliție rus a fost condamnat pentru uciderea a 37 de femei, Elena s-a îndrăgostit de el după ce l-a văzut la televizor, scrie The Sun.

Tkach a terorizat ucrainenii timp de peste 20 de ani. Acesta a fost prins într-un final în 2005, după ce a participat la înmormântarea uneia dintre victime.

El este suspectat de faptul că a ucis cu brutalitate peste 100 de fete și femei, între 1984 și 2005, inclusiv o copilă de opt ani.

Citește și
femeie vegană condamnată la închisoare
O mamă vegană a fost condamnată la închisoare pe viață după ce fiul ei a murit. Cu ce îl hrănea, deși avea doar 18 luni

Bărbatul își viola și sufoca victimele, după care întreținea relații sexuale cu trupurile lor, știind cum să-și acopere urmele în urma activității sale de polițist.

Însă Elena, în vârstă de 23 de ani la acea vreme, l-a văzut pe Tkach la televizor, în timp ce vorbea despre atrocitățile comise și, cumva, l-a găsit fermectăro și s-a îndrăgostit.

Ea crede că „un fel de magnetism” i-a făcut să ajungă împreună, deși el era în închisoare.

Elena a ignorat tot ce se spunea la televizor și i-a trimis o scrisoare parfumată.

„I-am scris, sincer, că i-am văzut interviul și că vreau să comunicăm, să avem o conversație. Și să ajung să îl cunosc mai bine”, a spus Elena.

Femeia a început să-l viziteze în închisoare. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și astfel au avut dreptul la vizite conjugale.

Povestind despre prima lor întâlnire, Elena a spus că nu s-a temut niciodată pentru siguranța ei și nu și-a făcut griji cu privire la trecutul ucigașului.

„Dacă ar trebui să am de-a face cu fostele sale soții, nu ar mai umbla pe pământul acesta. Nu aș lăsa pe nimeni să intervină între mine și el. Sunt o femeie foarte geloasă. Nu mi-e frică de condamnarea sa. Femeile bune sunt speriate de el. În acest caz, există mai puțină competiție pentru mine”, a povestit ea în cadrul unui documentar.

După un an de când s-au căsătorit, Elena a conceput un copil cu ucigașul de 63 de ani.

Aceasta a născut o fetiță pe care a numit-o Elizaveta în 2016, însă nu i s-a permis să o aducă în vizită la tatăl său.

„Am vrut acest copil și el a vrut acest copil, însă a fost născută în Rusia iar părinții mei și oficialii nu mă lasă să o aduc în țara asta”, a spus ea.

Părinții Elenei sunt îngroziți de situație și au cerut ca Elena să fie decăzută din drepturi și să li se ofere custodia copilului.

Soția criminalului a respins, însă, criticile, spunând că nu are nicio vină pentru crimele pe care nu le-a comis.

Povestea de dragoste bizară a luat o întorsătură dramatică în 2018, deoarece criminalul în serie a murit „de inimă frântă”.

Angajați ai închisorii au sugerat că bărbatul a fost supărat din cauza faptului că soția s-a, brusc, nu l-a mai vizitat.

Tkach, care a dat vina pe alcool pentru crimele comise, a spus că singurul lucru care îl mai motiva să trăiască era „dragostea pentru fiica mea și pentru soția mea”.

El a fost înmormântat într-un cimitir din Zhytomyr, dedicat persoanelor neidentificate.

Elena și-a șters conturile de pe rețelele sociale. În prezent, aceasta ar locui în Moscova alături de fiica ei, și-ar fi schimbat numele de familie și ar fi refăcut relația cu părinții ei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult