Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă a venit cu bebelușul la examen. De ce s-a așezat jos, în spatele clasei

Imaginea unei mame care a venit cu bebelușul pentru a da un exemen de admitere la o universitate din Afganistan a generat un val de emoție și admirație.

Jahantab Ahmadi are 25 de ani și este mamă a trei copii. Asta nu a oprit-o din visul ei de a deveni studentă într-o țară unde majoritatea femeilor sunt analfabete și tratate ca cetățeni de mâna a doua.

Puternica imagine a fost realizată de un profesor de la o universitate privată din Afganistan și a generat un val de admirație după ce s-a viralizat pe rețelele de socializare.

O campanie lansată pe GoFundMe a reușit să adune din donații 14.000 de dolari, o avere într-o țară unde 39% din populație trăiește în sărăcie. Suma va fi folosită pentru studiile femeii.

”Trebuia să mă concentrez și pe copil, și pe examen” a povestit femeia pentru AFP. Bebelușul avea o infecție la ureche și plângea, astfel că Jahantab s-a așezat pe în spatele tututor, pentru a nu-i deranja pe cei prezenți.

Citește și
Barack Obama
Fotografia din cauza căreia Barack Obama ar fi putut pierde cursa pentru Casa Albă, ținută în secret până acum

”Nu vreau să fiu lipsită de educație. Vrea să ajung medic, să le ajut pe femeile din comunitatea mea” a mai povestit femeia.  

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult