Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată care a fost dată dispărută în 2017 a fost găsită după 6 ani. Fusese răpită de mama ei

O fată din SUA care a fost dată dispărută de tatăl său în anul 2017 a fost găsită după 6 ani în Carolina de Nord. Ea fusese răpită de mama ei, care nu avea drept de custodie.

Kayla Unbehaun a fost văzută ultima dată pe 4 iulie 2017 și avea 9 ani când a fost răpită din South Elgin. În urma unei decizii a instanței, tatăl ei avea custodie exclusivă, iar mama putea doar să-și viziteze fetița. Când tatăl ei a mers să o ia pe Kayla de la casa mamei, pe 5 iulie 2017, ea nu era acolo. Ulterior a fost dată dispărută, notează ABC.

De-a lungul celor șase ani în care nimeni nu mai știa nimic de ea, Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați a postat alerte online în care au arătat o fotografie cu Kayla la vârsta de 9 ani, așa cum era când a fost răpită, și o altă fotografie cu felul în care ar putea arăta ea după tot acest timp.

Cazul fetiței a fost menționat în serialul Netflix „Unsolved Mysteries”, iar weekendul trecut proprietarul unui magazin care a văzut documentarul a recunoscut-o pe Kayla într-un centru comercial din Asheville și a sunat la poliție.

Citește și
loredana
Loredana a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Fata de 15 ani din Cluj a fost dată dispărută

După ce fiica sa a fost găsită, tatăl a transmis un mesaj emoționant: „Sunt foarte bucuros că Kayla este în siguranță acasă. Vreau să mulțumesc Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați și tuturor autorităților care au lucrat la cazul ei. Cerem să ne fie respectată intimitatea în acest nou început.”

Mama fetei, în vârstă de 40 de ani, a fost reținută.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult