Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O candidată la primăria unui oraș mexican a fost ucisă pe stradă. O postare pe Facebook i-a fost fatală

Tragedie în Mexic. O candidată la funcția de primar al unui oraș a fost ucisă în văzul lumii, informează Daily Star.

Alma Barragán, avea 61 de ani și a fost împușcată mortal după ce a dezvăluit pe Facebook locația în care urma să se afle în campanie electorală.

Într-un videoclip postat pe celebra rețea de socializare, femeia i-a invitat pe alegători să vină să o întâlnească, marți, la un eveniment desfășurat în aer liber, în orașul Moroleón, statul Guanajuato.

În videoclipul resepctiv, ea i-a încurajat pe locuitorilor cartierelor La Maguita, El Ombligo și Pico de Pájaro să se întâlnească cu ea și să-i asculte planurile politice, potrivit Mail Online.

La o oră după publicarea videoclipului, câțiva bărbați au deschis focul la evenimentul la care participa Alma Barragán. Femeia a murit pe loc, iar alte două persoane au fost rănite.

Citește și
Pfizer, vaccin
Pfizer anunță că 80 de persoane au primit vaccinuri anti-COVID false în Mexic. Seruri contrafăcute, descoperite și în Polonia

Guanajuato este cel mai periculos stat din Mexic. Alma Barragán este cel de-al 88-lea politician asasinat în zonă, înaintea unor alegeri.

Alma Barragán candida din partea partidului Mișcarea Cetățenească. Ea este al treilea reprezentant al acestei formațiuni ucis în ultimele săptămâni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult