Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nunta regală. Ce au făcut Harry şi Meghan în ultimele ore dinaintea ceremoniei

Your browser doesn't support HTML5 video.

După luni de pregătiri, nerăbdare şi emoţii, a sosit ziua cea mare. Prinţul Harry s-a însurat sâmbătă cu aleasa inimii lui, fosta actriţă americană Meghan Markle!

Nu ştim dacă cei doi au închis vreun ochi noaptea trecută, dar ştim că fiecare a petrecut-o cu cei apropiaţi: Meghan cu mama şi prietenele ei, iar Harry cu fratele şi cavalerul său de onoare, prinţul William.

În ultima sa apariţie publică dinainte de marele eveniment, prinţul Harry a ieşit împreună cu fratele său să salute pe miile de oameni care s-au adunat lângă zidurile castelului Windsor. Întrebat cum se simte, mirele a răspuns: "Sunt foarte bucuros, abia aştept". După baia de mulţime, cei doi fraţi au sărbătorit ultima seară de burlăcie a lui Harry la un pub din apropiere - acelaşi unde a fost văzut prima oară sărutând-o pe Meghan.

Între timp, Meghan şi mama ei au fost filmate întorcându-se de la ceaiul cu regina şi intrând în hotelul Cliveden House, unde şi-au petrecut noaptea. Pe lângă cea care i-a dat viaţă, i-au fost alături prietenele apropiate, designerul rochiei de mireasă şi coafeza. 

După incertitudinea din ultimele zile, palatul Kensington a anunţat joi că mireasa va face primii în paşi în capelă însoţită de paji şi de fetiţele care-i ţin loc de domnişoare de onoare, iar prinţul Charles îi va oferi braţul pentru ultima parte a distanţei spre altar. După ceremonia religioasă, tinerii căsătoriţi au parcurs - intr-o caleaşcă - străzile oraşului, pentru a saluta cei 100.000 de oameni veniţi special la Windsor.

Citește și
meghan markle
Nunta regală. Turiștii dorm de 4 zile sub cerul liber, ca să prindă un loc bun

Politicienii au lipsit cu desăvârşire: mirii nu au invitat-o nici pe şefa Guvernului britanic.

5.000 de jurnalişti din toate colţurile lumii s-au adunat la Windsor pentru a relata despre această nuntă. Poliţia britanică a luat măsuri de securitate stricte, al căror cost depăşeşte cinci milioane şi jumătate de lire sterline.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult