Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul emoționat în care un copil se întoarce la școală, după 3 ani de lupte cu cancerul

Un băiețel de 6 ani din Statele Unite, diagnosticat cu cancer în urmă cu trei ani, s-a întors la şcoală după ce a terminat tratamentul de chimioterapie, și a fost întâmpinat într-un mod emoţionant de către colegii săi.

 

John Oliver Zippay, din Newbury, Ohio, a ajuns a ajuns foarte rar la şcoală în ultimii trei ani, de când a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută, potrivit DailyMail.

La 27 decembrie 2019, lui John i-a fost administrat ultimul tratament de chimioterapie și s-a putut întoarce la școală. Pentru a sărbători întoarcerea băiatului, colegii de clasă l-au întâmpinat cu aplauze, felicitări, urale și zâmbete.

Citește și
cancer col uterin
Cancerul de col uterin, boala care face ravagii în rândul româncelor. Numărul deceselor

Jonn a fost diagnosticat în 2016, când a căzut şi s-a lovit la cap de cadrul patului. După ce a efectuat mai multe analize de sânge, doctorul i-a sunat pe părinți și i-a chemat de urgență la spital. „A fost un şoc puternic, atunci s-a pronunţat pentru prima oară cuvântul cancer”.

După stabilirea diagnosticului, următorii ani au reprezentat şir lung de internări și de chimioterapie. Tratamentul a avut efecte secundare foarte puternice şi nu a reuşit să meargă la şcoală.

„Clasa a fost atât de fericită că l-a văzut, ne considerăm norocoşi şi binecuvântaţi”, a spus tatăl copilului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult