Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mijlocaşul echipei Manchester City a fost arestat pentru că a furat telefonul unui fan care îl fotografia în baia unui club

Mijlocaşul echipei Manchester City, Matheus Nunes, a fost arestat într-un club de noapte din Madrid pentru că a furat telefonul unui fan care îl fotografia în zona toaletelor, relatează RMC Sport.

Potrivit El Mundo, jucătorul lui Manchester City a fost arestat la 8 septembrie pentru că a furat telefonul unei persoane care îi făcea fotografii la toaletă fără permisiunea sa.

Mijlocaşul a fost dus la o secţie de poliţie din Madrid, unde a fost depusă o plângere pentru furt. El a fost eliberat pe cauţiune câteva ore mai târziu.

Incidentul a avut loc în jurul orei 5.30 dimineaţa în clubul de noapte La Riviera. Potrivit raportului poliţiei, Matheus Nunes a smuls telefonul mobil al unui bărbat în vârstă de 58 de ani aflat în toalete, în circumstanţe care nu sunt pe deplin clare.

Unii martori au declarat că presupusa victimă ar fi încercat să facă o fotografie jucătorului în toalete şi că fotbalistul, foarte furios, i-ar fi luat telefonul mobil fără să i-l dea înapoi.

Citește și
avion
„Urechile și nasurile lor au început să sângereze”. Incident grav într-un avion care se afla în zbor

Potrivit altei versiuni, internaţionalul portughez a suspectat că bărbatul de 58 de ani i-a făcut o fotografie după ce s-au întâlnit în toalete şi s-a grăbit să recupereze obiectul.

Presupusa victimă a alertat apoi poliţia, care a găsit telefonul asupra lui Nunes înainte de a-l încătuşa din cauza comportamentului său, descris drept „foarte provocator” faţă de aceştia.

Matheus Nunes se afla la Madrid cu prietenii pentru a profita de pauza internaţională, deoarece nu fusese selecţionat pentru Portugalia. El a revenit pe teren o săptămână mai târziu, intrând pe final de meci în victoria cu 2-1 în Premier League cu Brentford.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult