Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul surprinzător primit de un tânăr, la 8 ani după ce a fost bătut de un coleg

Mina Gerges, un tânăr de 24 de ani din orașul canadian Toronto, a primit un mesaj neașteptat la final de an. Un fost coleg de liceu a decis să îi ceară scuze că l-a bătut și hărțuit în urmă cu opt ani.

„Salut. Voiam doar să îmi cer scuze pentru toate lucrurile inadecvate pe care ți le-am spus sau le-am spus despre tine în liceu. Mă apasă. Sper că ești bine”, i-a scris pe Twitter agresorul său.

Mina s-a născut în Egipt și a crescut în Abu Dhabi, iar la 12 ani s-a mutat în Canada. Perioada adolescenței a fost una dificilă, fiind hărțuit de colegii de liceu din cauza accentului, vocii sale, felului de a vorbii și pasiunii sale pentru actorie, potrivit Metro, citat de LadBible.

Tânărul a mărturisit că perioada liceului a fost foarte dificilă, pentru că dincolo de schimbările socio-culturale, a trecut printr-o perioadă dificilă încercând să își accepte sexualitatea.

„Am fost șocat să văd mesajul, pentru că am terminat liceul acum 8 ani. Mi-a amintit de sentimentele pe care le aveam în liceu, când încercam cu disperare să mă integrez. Eram hărțuit pentru cine eram și mă simțeam singur, pentru că nu aveam cu cine vorbi despre suferințele mele. Mi-a luat mult până să învăț să mă iubesc în ciuda a ceea ce spun agresorii și cultura mea despre homosexualitate”, a mărturisit Mina Gerges.

Citește și
James
Drama unui băiețel de 9 ani. S-a sinucis după ce le-a făcut colegilor o dezvăluire

El a adăugat că se bucură să vadă că cineva care s-a purtat rău cu el a învățat ce sunt „empatia și compasiunea”. De aceea, a decis să-i mulțumească bărbatului pentru mesaj.

„Mi-a spus că îl mustra conștiința de ceva vreme și că și-ar fi dorit să-și fi cerut scuze mai din timp. Mi-a spus că deși nu poate lua înapoi ce mi-a făcut, speră că scuzele mă vor ajuta să mă vindec. Mi-a mărturisit și că e recunoscător că l-am iertat după atâția ani.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult