Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Melania Trump, apariție în stil ”My Fair Lady” în Marea Britanie. GALERIE FOTO

Melania Trump a impresionat din nou în timpul vizitei în Marea Britanie.

Prima doamnă a Statelor Unite a purtat la sosire o bluză Burberry de 820 de dolari prin care a adus un omagiu veteranilor din cel de-Al Doilea Război Mondial. Mai multe poze cu Melania Trump găsiți în galeria foto din acest articol!

La scurt timp după sosire, a purtat o ținută elegantă în stilul My Fair Lady, în timpul vizitei de la palatul Buckingham. În cursul întrevederii avute luni cu regina Elisabeta a II-a, Melania a purtat o rochie elegantă albă sub-genunchi cu garnitură albastru marin şi asortată cu o pălărie.

Cuplul prezidențial a fost întâmpinat oficial de Regină, Prințul Charles și Ducesa de Cornwall, o ceremonie care a marcat startul vizitei oficiale de trei zile în Marea Britanie.

Donald și Melania Trump au sosit la palat cu elicopterul şi au aterizat în grădina din spate. Înainte de a se întâlni cu regina, ei au fost salutaţi de prinţul de Wales, Charles, moştenitor al tronului, şi de soţia acestuia, Camilla.

Citește și
donald trump
Trump, vizită de succes în Japonia. A participat alături de Melania la un turneu de sumo

Întâmpinat cu salve de tun în prima zi din cele trei ale vizitei în Regatul Unit, Trump are în programul de luni un dejun cu regina, apoi ceaiul cu prinţul Charles, la reşedinţa acestuia, Clarence House, iar seara un banchet oficial.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult