Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Locuri macabre pe care le poți ”vizita” cu Google Maps. De la Cernobîl, la satul păpușilor

Google Maps este folositor pentru a ajunge dintr-un punct în altul, însă Google Street View te-ar putea transforma într-un adevărat explorator.

Aruncă o privire la cele mai înfricoșătoare locuri din lume, total diferite față de căminul în care simți în siguranță. Satul

Satul păpușilor  

 În Japonia, există un sat în care ar face bine să nu te rătăcești și să fie nevoie să pui întrebări localnicilor pentru a cere îndrumări. Atunci când cineva din acest sat moare, Tsukimi Ayano, o femeie din sat, va înlocui persoana decedată cu o păpușă.

Acum, sute de păpuși ”înlocuiesc” oamenii care au decedat.

Astfel, satul izolat din munți s-a transformat într-o adevărată reședință pentru păpuși, iar pe Google Street View se pot observa multe dintre ele.

Citește și
alexei ananenko
Mărturia unuia dintre eroii de la Cernobîl despre noaptea tragediei: "Am urmat ordinele"

Cernobîl

 

Centrala nucleară de la Cernobîl este situată în apropierea orașului ucrainean Pripyat. Centrala a explodat în aprilie 1986.

Aproximativ 116.000 de oameni au fost evacuați din împrejurimi, iar acum există o zonă de excludere de 30 de kilometri, în care este illegal să trăiești, potrivit The Sun

Zona poate fi însă vizitată, dar pentru o perioadă scurtă de timp, din cauza radiațiilor, care încă mai există în zonă. Însă dezastrul provocat de radiații poate fi văzut și pe Google Maps.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult