Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Locuitorii din Kiev au din nou apă și curent. Furnizarea încălzirii în oraș a fost restabilită complet, anunță primarul

Primarul din Kiev, Vitali Klitciko, anunță că furnizarea încălzirii în oraș a fost restabilită complet după ultimul bombardament rusesc care a lovit infrastructura de apă şi energie  

„Oraşul restabileşte toate serviciile după cel mai recent bombardament. În special, sistemul de alimentare cu căldură al capitalei a fost complet restaurate. Toate sursele de alimentare cu căldură funcţionează normal”, a spus Klitciko, pe Telegram,

Oficialii ucraineni susține că Rusia a tras peste 70 de rachete, vineri, într-unul dintre cele mai grele atacuri de la începutul războiului, provocând întreruperi de curent, de căldură și de apă.

Temperaturile înregistrate în Kiev, dar și în alte orașe din Ucraina, au fost sub pragul îngheţului duminică dimineaţă. Prognozele arată că acestea urmează să scadă -6 grade Celsius.

Capitala Ucrainei numără o populaţie de trei milioane de locuitori. Până sâmbătă târziu, o treime din oraş se confrunta cu lipsa curentului electric.

Citește și
rusia românia
Rușii au anunțat când vor fi dispuși să negocieze pacea: "Numai atunci când armata noastră va ajunge la granițele României"

Serghei Kovalenko, directorul executiv al YASNO, care furnizează energie electrică pentru Kiev, a declarat sâmbătă seara că accesul la energie a crescut cu fiecare oră. El a adăugat însă că situaţia rămâne critică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult