Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kremlinul, despre jurnalista care a protestat în direct la TV împotriva războiului din Ucraina: ”Huliganism”

Kremlinul apreciază ca fiind un act de huliganism gestul jurnalistei Marina Ovsiannikova, care a protestat în direct la un post TV de stat împotriva războiului declanșat de Rusia în Ucraina.  

Kremlinul a declarat marți că acțiunile jurnalistei care a întrerupt un buletin de știri live de la postul de televiziune de stat rus Channel One pentru a denunța războiul din Ucraina au echivalat cu „huliganismul”, scrie The Guardian.

Într-un extraordinar act de dizidență, Marina Ovsiannikova a ridicat luni un panou în spatele prezentatoarei știrilor și a strigat lozinci împotriva războiului din Ucraina.

Jurnalista riscă 10 ani de închisoare

„În ceea ce privește pe această femeie, acesta este huliganism”, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, care a lăudat televiziunea Channel One pentru ceea ce el a numit calitatea și obiectivitatea sa.

Citește și
negocieri
China a anunţat că nu vrea să ia parte la conflictul din Ucraina

Marina Ovsiannikova, una dintre producătoarele postului de televiziune, a fost arestată imediat după gestul său de curaj din timpul celor mai urmărite știri din Rusia și riscă acum 10 ani de închisoare.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult