Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kadîrov anunță că ​Rusia poate cuceri Kievul, Harkovul și Odesa până la finalul anului. "Vom îndeplini obiectivul stabilit"

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a declarat, luni, că Rusia își va atinge obiectivele în Ucraina până la sfârșitul anului și că ar fi greșit să intre în negocieri cu Volodimir Zelenski.

Kadîrov consideră că Rusia dispune de forța necesară pentru a cuceri capitala ucraineană Kiev. De asemenea, liderul cecen susține că forțele ruse trebuie să cucerească al doilea oraș al Ucrainei, Harkov, precum și portul principal al țării, Odesa.

"Cred că, până la sfârșitul anului, vom îndeplini 100% obiectivul care ne-a fost stabilit astăzi", a declarat, într-un interviu difuzat de televiziunea rusă de stat Rossiya-1, Ramzan Kadîrov.

"Dacă ne așezăm la masa negocierilor cu Zelenski, da, cred că este greșit", a precizat acesta, conform Reuters.

Ramzan Kadîrov este un fost luptător separatist cecen care a schimbat tabăra la sfârșitul anilor 1990, alăturându-se administrației pro-ruse din agitata regiune din Caucaz, împreună cu familia sa.

Citește și
ramzan kadirov
Ramzan Kadîrov și Evgheni Prigojin atacă iar conducerea armatei, cu un motiv hilar. Liderul cecen, un apropiat al lui Putin

Tatăl său a fost asasinat de militanți pro-independență în 2004, iar Vladimir Putin l-a instalat personal în funcția de lider al Ceceniei în 2007.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult