Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kadîrov a testat "Leul din Babilon", tancul T-72 modernizat: "Te simți ca în Maybach. O plăcere să ataci cu el" | VIDEO

Ramzan Kadîrov a postat, pe canalul său de Telegram, un videoclip în care apare în timp ce defilează într-un tanc T-72 modernizat. Liderul cecen a spus că vehiculul militar oferă confortul unui bolid de lux Maybach.

"Aceasta este puterea reală! Un tanc T-72, modernizat! Ofertă confortul și comoditatea unui Maybach. Există chiar și o cameră de marșarier, pentru a nu zdrobi pe cineva din neatenție sau de a zdrobi, dacă este nevoie.

T-72 depășește echipamentul străin ca putere de luptă, control, protecție și ușurință în utilizare. Cu el, orice atac este ca pescuitul pe iaht: o plăcere!

Pe un astfel de tanc vom intra în Kiev și vom finaliza denazificarea, despicând tancurile americane Abrams ca pe nuci", a scris Ramzan Kadîrov, citat de publicația Bloknot

Directorul pentru misiuni speciale al concernului Uralvagonzavod din Nijni Taghil, Igor Meșkov, i-a mulțumit liderului cecen pentru evaluarea vehiculului de luptă, care este supranumit "Leul din Babilon".

Citește și
Kadîrov Prigojin
Lupte la vârf în Rusia. Kadîrov, pion principal într-un șantaj prin care Prigojin a vrut să-și recâștige influența la Kremlin

"Îți mulțumesc, Ramzan Ahmatovici, pentru evaluarea ta din partea tuturor celor care zi și noapte, fără să se cruțe, fac tancuri în Nijni Tagil. De la muncitori, ingineri, designeri. Când suntem uniți, suntem invincibili! Victoria va fi a noastră!", a spus acesta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult