Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Justin Trudeau, criticat pentru că a îmbrățișat-o pe Bianca Andreescu. GALERIE FOTO

Premierul canadian Justin Trudeau a fost criticat dur de conservatorii canadieni, pe motiv că a adoptat un comportament prea familiar față de jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, câștigătoarea US Open.

 

„De ce atinge o adolescentă acest individ ciudat, de vârstă mijlocie?”, a scris politicianul Ezra Levant pe Twitter.

Totodată, senatoarea Linda Frum l-a acuzat pe premierul canadian că „transmite semnale nepotrivite”.

„Unii încearcă să spună că tot ce contează la această întâlnire e cum se simte Bianca. Dar nu e adevărat. În calitate de lider al Canadei, Trudeau ar trebui să fie un exemplu. Ce semnal transmite el despre comportamentul bărbaților puternici în preajma femeilor tinere”, a scris ea.

Într-o altă postare pe Twitter, senatoarea îl acuză pe Trudeau că i-a „invadat” spațiul personal tinerei tenismene, conform Daily Caller și Straight.com.

Citește și
bianca andreescu
Ce le-a transmis Justin Trudeau părinților Biancăi Andreescu: "Aici, totul este posibil"

În imaginile surprinse de fotografi, premierul canadian și sportiva de 19 ani se îmbrățișează și par foarte apropiați.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, care a câştigat Openul Statelor Unite la tenis, după o finală Serena Williams, a fost sărbătorită duminică în oraşul ei natal, Mississauga, din provincia Ontario, informează AFP, citat de Agerpres.

„Sunt cu adevărat binecuvântată. Nu am ajuns aici peste noapte. A fost multă muncă grea şi sudoare, am întâmpinat multe dificultăţi. Dacă eu o pot face, dacă Serena o poate face, dacă Roger (Federer) o poate face, dacă Raptors (echipa de baschet din Toronto, campioana en titre a NBA) o poate face, atunci şi voi puteţi", a spus cu această ocazie tânăra jucătoare (19 ani), toată numai un zâmbet, în faţa adunării organizate pentru a celebra succesul său de la Flushing Meadows.

Cu această ocazie, primăriţa din Mississauga, Bonnie Crombie, i-a înmânat Biancăi Andreescu cheile acestui oraş din apropiere de Toronto, urmând ca o stradă să poarte numele campioanei de la US Open.

„Bianca este o sursă de inspiraţie pentru toţi canadienii, dar în special pentru tinerii canadieni, deoarece ea a demonstrat că tinerii pot face toate lucrurile la care aspiră", a spus la rândul său, cu această ocazie, prim-ministrul canadian Justin Trudeau, aflat în campanie electorală pentru un al doilea mandat.

Bianca Andreescu a devenit prima jucătoare de tenis din Canada care a reuşit să câştige un titlu de Grand Slam în era open (începând din 1968), după ce a învins-o în finala de la US Open, cu 6-3, 7-5, pe Serena Williams, jucătoarea americană ratând astfel şansa de a-şi trece în palmares al 24-lea trofeu major, un record pentru circuitul profesionist.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult