Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jucării pentru bebeluşi inspirate de mişcarea #MeToo. "E o mare responsabilitate"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Uitați de albastru și roz. Dacă vreți să cumpărați un cadou pentru bebeluși, trebuie să știți că la modă sunt culorile neutre și jucăriile care stimulează inteligența celor mici.

"Regulile jocului" în materie de cadouri pentru bebeluşi sunt scrise pe bulevardele încărcate cu magazine din Beverly Hills și West Hollywood. Sezonul acesta, sunt la modă jucăriile care merg dăruite atât unui băiețel, cât și unei fetițe.

Tara Riceberg, proprietara unui magazin: "La modă acum sunt jucăriile cât mai simple, în culori neutre, griuri, bejuri, alb. Oamenii nu mai preferă rozul sau albastrul."

Sub brad ar trebui să se regăsească jucăriile care ajută bebelușul să se dezvolte frumos și jocuri care să îi implice și pe părinți. Căutate sunt şi jucăriile din materiale ecologice, care să reziste cât mai mult şi să nu polueze odată aruncate.

Un alt trend, în spiritul mişcării #MeToo. De pildă, păpuşile din lemn cu chipul unor femei care au marcat istoria lumii. "E o mare responsabilitate să fii, în zilele noastre, mama a două fete. Trebuie să le înveţi că toţi suntem egali şi că pot face orice în viaţă", spune un părinte.

Citește și
jucarii
Începe goana părinților după jucăriile perfecte pentru cei mici. Ce își doresc copiii în acest an

Peste jumătate dintre americani vor cumpăra măcar o jucărie anul acesta, arată estimările. În plus, specialiştii se aşteaptă ca banii cheltuiţi pe cadouri să crească sezonul acesta cu cinci procente faţă de anul trecut.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult