Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Halloween la Casa Albă. Cum și-au întâmpinat oaspeții Donald și Melania Trump. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Președintele Donald Trump și soția sa, Melania, au fost, luni, gazdele celui de-al treilea Halloween la Casa Albă, ocazie cu care au oferit dulciuri copiilor familiilor de militari, dar și elevilor de la o școală din apropiere.

Scările de la Casa Albă au fost decorate cu dovleci și ornamente specifice Halloween-ului, iar Donald și Melania Trump au ieșit pe peluza de la Casa Albă cu coșuri pline de dulciuri, pe care le-au oferit copiilor ce s-au perindat prin fața lor, timp de aproximativ 40 de minute, scrie CNN.

Mai multe imagini de la eveniment găsiți în galeria foto

Pe scările terasei din partea de sud a impresionantei clădiri, membrii orchestrei Forțelor Aeriene Americane au interpretat la vioară teme muzicale din filme precum "Ghostbusters/Vânătorii de fantome", "Harry Potter" sau "Bewitched".

Trump și soția sa și-au făcut apariția în fața oaspeților pe acordurile melodiei "The Addams Family."

Citește și
Halloween
Cum și-a îmbrăcat o femeie câinele de Halloween. "Anul trecut a fost păianjen"

La eveniment au participat sute de copii și părinți, care au stat și o oră la coadă pentru a primi dulciurile, mai scrie sursa citată.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult