Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Medvedev, fostul președinte al Rusiei, promite să îi facă pe „degenerații” care vor „moartea” țării sale să dispară

Fostul președinte al Rusiei a făcut declarații dure la adresa „degeneraților” care își doresc „moartea” țării sale, amenințând că va face tot posibilul ca aceștia „să dispară” cât timp este în viață.

Cuvintele lui Dmitri Medvedev în timpul invaziei Ucrainei de către Rusia arată rigidizarea Moscovei potrivit AFP, citat de Agerpres. „Sunt adeseori întrebat de ce postările mele pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc. Sunt nişte nenorociţi şi degeneraţi,” a spus Medvedev, un aliat apropiat al preşedintelui Vladimir Putin.

„Atât timp cât voi fi în viaţă, voi face totul pentru a-i face să dispară”

„Ei ne vor moartea, vor moartea Rusiei. Dar atât timp cât voi fi în viaţă, voi face totul pentru a-i face să dispară,” a spus fostul lider de 56 de ani, fără a spune cu exactitate cine este vizat de declaraţiile sale.

Medvedev se exprimă în mod negativ cel mai des față de liderii Ucrainei, Uniunii Europene și Statelor Unite ale Americii, conform ziarului rusesc Kommersant.

Acesta a fost președinte al Rusiei între 2008 și 2012, apoi premier până în 2020, iar în momentul de față este vicepreşedintele puternicului Consiliu al Securităţii Rusiei.

Citește și
Slovacia
Avertismentul premierului slovac: Dacă Rusia învinge Ucraina, Slovacia este următoarea
În mai, Medvedev a spus că sancțiunile economice împotriva Rusiei sunt „nebunești” 

Luna trecută, Medvedev a denunţat sancţiunile economice „nebuneşti” la adresa Rusiei.

Pe 30 mai, oficialul rus a ameninţat pe contul său din Telegram că, în cazul unor lovituri cu rachete asupra unor oraşe ruseşti, Rusia ar putea riposta, lansând atacuri cu rachete asupra „centrelor unde se iau deciziile criminale”, dintre care unele nu se află la Kiev, potrivit antenei rusești a BBC.

Medvedev a preluat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei în ianuarie 2020, după ce a pierdut funcţia de prim-ministru în favoarea lui Mihail Mişustin. Această funcţie a fost creată special pentru el, până atunci neexistând postul de vicepreşedinte al acestui organism, condus de însuşi şeful statului, Vladimir Putin.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Mediului din Republica Dominicană, împușcat mortal de un apropiat în biroul din Minister

Uniunea Europeană a adoptat al șaselea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei. Țițeiul brut, interzis total. LISTA COMPLETĂ

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult