Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Echipa lui Trump face o gafă în publicitatea online şi confundă Georgia din Europa de Est cu statul american-cheie în alegeri

Echipa de campanie a lui Donald Trump a făcut o gafă în publicitatea online şi a postat o fotografie din Georgia, o ţară situată între Europa şi Asia, pentru a ilustra un mesaj adresat alegătorilor statului american Georgia, relatează BFMTV.

„Atenţie la Georgia: vă cer umil să vă opriţi din ceea ce sunteşi pe cale să faceţi pentru a verifica dacă sunteţi înscrişi pe listele electorale”, este mesajul acestei publicităţi online a echipei de campanie a miliardarului republican.

În mesaj este afişată apoi o imagine din Georgia, o ţară din Europa de Est, cu munţi şi câmpii înflorite, aflată pe alt continent faţă de statul-cheie în alegerile americane din noiembrie.

Echipa de campanie a Kamalei Harris a descoprit gafa.

Citește și
Donald Trump și Kamala Harris
Kamala Harris își mărește avansul față de Donald Trump. Domeniul în care candidata democraților câștigă teren

O apropiată a vicepreşeintei şi candidatei democrate la preşedinţie Kamala Harris, Ammar Moussa, a repostat pe un articol despre faimoasa publicitate - ştearsă între timp - şi ironiează o ”operaţiune de prim ordin” a adversarului republican.

”Hopa”, scrie în acest articol, care evocă ”Georgia greşită” aleasă ca ilustrare de Donald Trump şi echopa sa de publicitate.

Donald Trump şi Kamala Harris se află, cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile de la 5 noiembrie, la o distanţă de câteva puncte procentuale în ultimele sondaje.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult