Modifica setarile cookie
Toate categoriile

După ce a refuzat să se izoleze, soția lui Idris Elba a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

Sabrina Dhowre Elba, soţia celebrului actor Idris Elba, în vârstă de 30 de ani, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, la o săptămână de când actorul britanic a aflat că este infectat, scrie NBC News.

Modelul şi-a explicat decizia de a nu urma recomandările medicilor de a se autoizola fără soţul ei. Cuplul a fost criticat dur, după ce au postat pe internet un videoclip care explică rezultatele testelor confirmate ale lui Idris Elba, cu soția sa stând aproape.

Sabrina Dhowre Elba a explicat, într-un interviu prin Facetime pentru Oprah Winfrey, de ce nu a respectat recomandările medicilor: „Am aflat în această dimineaţă că rezultatul pentru coronavirus a ieşit pozitiv. Încă nu am simptomele descrise de alţi pacienţi cu COVID-19, dar probabil asta se va schimba în următoarele săptămâni. Mă simt bine deocamdată şi o să vă ţin la curent. Am vrut să fiu alături de el, nu puteam sta departe de el“.

Idris Elba a explicat că cei doi au fost împreună încă din ziua expunerii sale: „Chiar dacă am vorbit iniţial să stau singur, ea nu a vrut şi o iubesc şi mai mult pentru asta şi la fel aş face şi eu pentru ea. Oricât de mult am vrut să o ştiu în siguranţă, am presupus că dacă eu îl am, posibilitatea ca şi ea să îl aibă e mare. Am calculat acest risc”.

Într-un videoclip postat săptămâna trecută, actorul a desființat zvonul potrivit căruia oamenii negri nu se pot contamina cu noul coronavirusul. El a reiterat mesajul pentru a opri dezinformarea.

Citește și
Coronavirus in Romania
Coronavirus România, LIVE UPDATE 23 martie. Al șaptelea deces, confirmat. Pacienții care nu prezintă urgențe vor fi externați

Pe 17 martie celebrul actor a postat un videoclip pe Twitter în care a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19: ″În această dimineață, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut pentru coronavirus şi am fost testat pozitiv. Mă simt bine. Soţia mea Sabrina se simte bine. Ea însă nu a fost încă testată. Nu am avut niciun fel de simptome, dar am ales să fac testul pentru că am stat lângă cineva care a fost testat pozitiv. Este ceva foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanțarea socială și la spălatul riguros pe mâini”.

În 2018, Idris Elba a fost desemat “cel mai sexy bărbat în viaţă” pe anul 2018 de către revista People.

Idris Elba a câştigat Globul de Aur pentru rolul principal din serialul poliţist BBC “Luther”, a mai apărut în filmul “Thor”, precum şi în serialul american “The Wire”.

 

 

        View this post on Instagram                  

Like millions of people all over the world, I've been staying safer at home for over a week now. I know a lot of people are feeling stressed, overwhelmed, and uncertain. Because of that, I wanted to offer some hope and gather thought leaders and people going through it to add some perspective. Which is why I FaceTimed Idris Elba and his wife Sabrina who are safely quarantined together after he tested positive for COVID-19. Idris fills me in on his journey and Sabrina reveals the result of her test after they decided to quarantine together. Tap the link in my bio to watch our conversation for FREE on the Apple TV app (on your phone) or visit apple.co/oprahtalks

A post shared by Oprah (@oprah) on Mar 21, 2020 at 7:19pm PDT

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult