Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Djokovic, pus la zid după decizia tribunalului australian: Trișor și mincinos în acte! Bine că va fi dat afară

Jurnalistul britanic Piers Morgan l-a criticat în termeni duri pe sârbul Novak Djokovic, după ce liderul ATP a pierdut pierdut procesul cu statul australian.

Novak Djokovic va părăsi părăsi de urgență Australia, fiind considerat „un pericol pentru sănătatea publică”. Tribunalul federal din Melbourne a decis să îi suspende din nou viza numărului 1 mondial și astfel celebrul tenismen va fi expulzat din Australia.

Renumitul jurnalist britanic Piers Morgan a reacționat public după deciza luată în cazul lui „Nole”, iar acesta s-a bucurat de hotărârea magistraților de la Antipozi, numindu-l pe tenismen „trișor și mincinos în acte”.

„Novak Djokovic, trișor al regulilor Covid”

„Novak Djokovic, trișor al regulilor Covid, mincinos în formularele de imigrare și anti-vaxxer, pierde ultimul apel împotriva deportării și va fi expulzat din Australia fără a putea concura la Aus Open. Bun”, a reacționat Piers Morgan pe Twitter.

Mai mult, judecătorul James Allsop a anunțat că viza lui Djokovic a fost a doua oară anulată, iar sportivul trebuie să achite costurile aferente. Hotărârea nu poate fi contestată.

Citește și
Nadal și Djokovic
Nadal: "Australian Open e mult mai important decât orice jucător"

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult