Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire macabră. Cadavrul descompus al unei bătrâne a fost găsit într-o pădure, la trei luni de la uraganul Ian

Numărul victimelor uraganului Ian crește. Cadavrul unei femei în vârstă de 82 de ani a fost descoperit după mai bine de trei luni de la dezastrul natural.  

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit într-o pădure de mangrove din apropiere de Fort Myers Beach, în Florida. Descoperirea ridică la 74 numărul deceselor provocate de uraganul Ian în acest comitat.

„Cei mai mulţi dintre noi au sentimentul că au revenit la normal. Pentru unii, încă fără veşti de la cei dragi, fiecare zi de la furtună a fost dificilă", a spus Carmine Marceno, şeriful comitatului Lee, care include Fort Myers Beach, conform Agerpres

Rămăşiţele femeii pe nume Ilonkăi Knes au fost identificate cu ajutorul amprentelor dentare. Medicul legist a stabilit că femeia s-a înecat. Și soțul acesteia, în vârstă de 81 de ani, a murit în urma uraganului.

Cea mai mortală furtună din istoria recentă

Uraganul Ian a lovit Florida, Cuba, Insulele Cayman, Jamaica, Columbia, Venezuela, Trinidad şi Tobago, Sud-Estul Statelor Unite, între 23 septembrie și 2 octombrie 2022.

Citește și
Uraganul Ian - 12
Uraganul Ian a provocat 62 de decese în Florida şi Carolina de Nord | GALERIE FOTO

De departe cea mai costisitoare catastrofă naturală din acest an, Ian a provocat a doua cea mai costisitoare pierdere asigurată din istorie, după uraganul Katrina din 2005.

Ian a ucis 109 de oameni în Florida, aceasta fiind una dintre cele mai mortale furtuni din istoria recentă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult