Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Declarații dure din partea fiului lui Trump. Acuză China de răspândirea COVID-19 și îl atacă pe Biden

Donald Trump Jr. a dat vina pentru noul coronavirus pe Partidul Comunist Chinez şi l-a luat în derâdere pe rivalul tatălui său, Joe Biden, ca fiind "Beijing Biden", declarând că el este candidatul preferat al gigantului asiatic.

Discursul fiului preşedintelui Donald Trump a avut ca scop apărarea gestionării pandemiei de către tatăl său, susţinând că el "a acţionat rapid", potrivit Agerpres.

Fiul lui Trump a susţinut de asemenea că o victorie a lui Biden în alegeri ar "opri recuperarea noastră economică" şi va conduce la mai multe închideri ale economiei.

"Biden vrea de asemenea să aducă mai mulţi imigranţi ilegali pentru a lua locuri de muncă de la cetăţeni americani", a declarat Trump Jr.

Acuzațiile aduse democraților

 

Citește și
coronavirus
Un bărbat din Hong Kong, infectat de 2 ori cu coronavirus, dar cu tulpini diferite. Avertismentul medicilor

Părţi ale discursului său s-au concentrat de asemenea pe aşa-numitele "războaie culturale", acuzându-i pe democraţi că încearcă să reducă la tăcere libertatea de exprimare şi "să ne intimideze în supunere". El şi-a acuzat de asemenea rivalii că duc o campanie împotriva religiei.

La rândul său, preşedintele Donald Trump a adoptat luni un ton sumbru în intervenţia din prima zi a Convenţiei Naţionale Republicane, după ce a fost învestit oficial drept candidat al Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, avertizând fără dovezi că s-ar putea confrunta cu "alegeri măsluite" în noiembrie, aminteşte Reuters.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult