Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum va fi întâmpinat Trump de Regina Elisabeta, în vizita de lucru la Castelul Windsor

Donald Trump va fi întâmpinat de Garda de Onoare, vineri, unde va asista la un marş militar atunci când va vizita Castelul Windsor, pentru a o întâlni pe Regina Elisabeta a II-a.

Înaintea vizitei oficiale a lui Donald Trump, care va sosi joi în Marea Britanie, Palatul Buckingham a precizat detalii despre desfăşurarea întâlnirii dintre preşedintele american şi Regina Elisabeta a II-a, relatează Sky News

Trump şi prima doamnă, Melania Trump, vor fi primiţi de Garda de Onoare, formată din Coldstream Guards, iar după aceea va fi cântat imnul american. Apoi, preşedintele şi Regina vor asista la un marş militar.

De asemenea, Elisabeta a II-a şi Trump vor bea un ceai la castelul Berkshire. Trump va deveni cel de-al 4-lea preşedinte american invitat la Castelul Windsor, din 1980 până în prezent, după sosirile lui Barack Obama, 2016, George W. Bush, 2008, şi Ronald Reagan, în 1982.

Vizita de lucru a lui Trump se presupune că va fi primită cu proteste organizate pe tot teritoriul Marii Britanii, poliţiştii pregătind una dintre cele mai mari operaţiuni de securitate pentru a menţine ordinea.

Citește și
summit nato
Donald Trump: ”Germania este prizoniera Rusiei”. Reacția Angelei Merkel

Pe lângă această întâlnire cu Regina, Trump va purta discuţii şi cu prim-ministrul britanic, Theresa May.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult