Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Colin Powell a murit la 84 de ani, după ce s-a infectat cu Covid-19

Your browser doesn't support HTML5 video.

Colin Powell, primul secretar de stat de culoare al SUA, a cărui conducere în mai multe administrații republicane a contribuit la modelarea politicii externe americane în ultimii ani, a murit din cauza complicațiilor provocate de Covid-19.

Potrivit CNN, anunțul decesului a fost făcut de familia sa pe Facebook. Colin Powell avea 84 de ani.

”Generalul Colin L. Powell, fost secretar de stat al SUA și președinte al șefilor de stat major, a decedat în această dimineață din cauza complicațiilor cu Covid 19”, a scris familia Powell pe Facebook.

„Am pierdut un soț remarcabil și iubitor, tată, bunic și un mare american”, au spus ei, menționând că acesta a fost complet vaccinat.

Popularitatea lui Powell a crescut după victoria coaliției conduse de SUA în timpul războiului din Golf și, pentru o vreme la mijlocul anilor 90, a fost considerat un candidat cu șanse mari de a ajunge primul președinte de culoare al Statelor Unite.

Citește și
Racheta
Un grup de hackeri rusi ar fi spart e-mailul lui Colin Powell. "Baietii din Teheran stiu ca Israelul are 200 de rachete"

 

În România, numele lui Colin Powell a fost vehiculat după ce un hacker numit Guccifer a spart contul de e-mail al fostului secretar de stat american și a publicat atât conversații private, dar și fotografii ale Corinei Crețu.

 

“Unele dintre pozele furate din emailul meu nu au nicio legătură cu Colin Powell”, a afirmat, la acea vreme, europarlamentarul.

De asemenea, Corina Crețu și-a arătat indignarea după ce, a afirmat ea, ″în presă au apărut imagini “furate” din e-mailul personal”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult