Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel puţin 23 de persoane ucise, într-un incendiu produs la un autobuz şcolar în Thailanda - VIDEO

Cel puţin 23 de persoane au murit în Thailanda, când un autobuz şcolar care transporta peste 40 de elevi şi profesori într-o excursie a luat foc la periferia capitalei Bangkok, a declarat marţi poliţia, transmite Reuters.

Douăzeci şi trei de cadavre au fost identificate, a declarat reporterilor Trairong Phiwpan, comisarul pentru ştiinţe medico-legale, o anchetă privind cauzele fiind în curs.

Şaisprezece elevi şi trei profesori au fost trimişi la spital pentru tratament, a declarat ministrul transporturilor Suriya Juangroongruangkit.

”Profesorii ne-au spus că focul s-a aprins foarte repede”, a declarat şeful interimar al poliţiei, Kittirat Phanphet, la o conferinţă de presă.

”Din discuţiile cu martorii, credem că explozia a fost cauzată de o scânteie de la anvelopa care a aprins butelia de gaz care alimenta vehiculul”, a spus el, adăugând că unii elevi au scăpat pe fereastră.

Citește și
acc microbuz
Nouă răniți după ce un autobuz și un microbuz s-au ciocnit violent în Gorj. Unul dintre vehicule a fost aruncat într-o casă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult