Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a descoperit în telefonul unei mirese jihadiste primite înapoi în Germania. FOTO

O femeie din Germania, mama a trei copii, care lucrează ca translator, a fost căsătorită cu doi luptători jihadiști, în Siria, unde se ocupa să recruteze militanți pentru gruparea teroristă.

 

Omaima Abdi s-a întors din Siria înainte de căderea califatului. S-a stabilit într-un oraș din Germania, unde a început să lucreze ca translator, însă secretul său a fost scos la iveală după ce s-au descoperit mai multe poze alături de soții săi jihadiști în telefonul pe care îl pierduse, scrie Daily Mail.

Fotografiile normale, de familie, contrastau cu cele în care copiii femeii apăreau ținând arme sau pozând în fața steagului ISIS.

Telefonul femeii a ajuns pe mâinile unui journalist arab care a transmis imaginile unei televiziuni din Dubai. Potrivit investigației, femeia a aderat la ideologia islamică în 2012, iar în ianuarie 2015 s-a alăturat soțului său în Raqqa. Însă, în 2016 s-a întors în Germania fără ca cineva să bănuiască secretul său.

Citește și
Ultimii jihadişti ISIS, printre care copii şi invalizi, dau bătălia finală
Cine sunt femeile și copiii pe care nimeni nu-i dorește. Explicația situației alarmante

În urma dezvăluirilor, oamenii legii i-au percheziționat locuința, femeia fiind deja în viorul poliției pentru viața sa dublă.

Femeia de 34 de ani, de origine tunisiană, se ocupa în Siria cu recrutările pentru gruparea ISIS, atrăgând astfel tinere care să se căsătorească cu luptători jihadiști.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult