Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce mesaj a lăsat o chelneriță pe nota de plată a unor clienți. „Dați-i fetei o mărire de salariu”

Clienții unui pub din Melbourne sunt într-o dezbatere aprinsă după ce unui client al unui pub din Melbourne i-a fost lăsat un mesaj „nepoliticos” pe nota de plată, după ce a îndrăznit să ceară mai multă gheață.  

O fotografie cu nota de plată de la Cornish Arms din Brunswick, Melbourne, a fost distribuită pe rețelele de socializare, săptămâna aceasta, scrie New York Times.

„Notă drăguță pe care o chelneriță a lăsat-o pe nota de plată a prietenului meu”, a scris persoana care a distribuit imaginea, făcând referire la mesajul lăsat sub unul dintre articolele comandate.

Pe notă, sub paharul de Terre Forti Pinot Grigio, scria: „Cu gheață, pentru nenorociții bogans”. (n.r. - „bogan” este un argou din Australia folosit pentru o persoană a cărei vorbire, îmbrăcăminte, atitudine și comportament sunt considerate nerafinate sau nesofisticate”.

Citește și
Recep Erdogan
Nota de plată pentru menținerea cotației lirei în perioada electorală: Peste 9 miliarde de dolari. Economia Turciei suferă

Pe nota de plată de 149 de dolari mai apărea o altă comandă de același vin și un pahar de prosecco, ambele cu „gheață”. Se presupune că mesajul a fost un notă lăsată pentru cel care a pregătit băuturile.

Unii australieni au criticat-o pe chelnerița responsabilă pentru lăsarea biletului și i-au luat apărarea patronului.

„Temperatura vinului afectează aromele într-un mod similar cu brânza”, a comentat un utilizator Reddit.

„Clientul a plătit pentru ea și o poate bea cum dorește”, a mai comentat un altul.

Alții, însă, au calificat biletul drept o „glumă amuzantă”.

„Dați-i fetei o mărire de salariu, este o legendă”, a comentat un fan.

Pub-ul a confirmat că a primit o plângere din partea clientului pe 25 iulie, la trei zile după incident.

„S-a vorbit cu personalul și i s-a reamintit responsabilitățile de la locul de muncă, iar chelnerița s-a prezentat apoi la conducere și și-a cerut scuze”, a declarat un purtător de cuvânt al Cornish Arms pentru Channel 7.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult