Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce i-a transmis Donald Trump lui Kanye West. Cântărețul spune că și-a depus candidatura

Președintele SUA, Donald Trump, l-a anunțat pe cântărețul Kanye West că s-a decis prea târziu să candideze pentru a-i lua locul, scrie NY Post. West i-a transmis însă lui Trump că îl va învinge în alegeri.

Donald Trump a descris drept ”foarte interesantă” candidatura lui Kanye West, dar consideră că decizia artistului a venit târziu pentru că ”listele s-au închis în multe state”, a spus șeful de la Casa Albă, marți, într-un interviu pentru RealClearPolitics.

”Dacă a făcut asta cu adevărat (n.r. și-a depus candidatura), ar trebui să o privească drept un test pentru ce va fi peste patru ani”, a mai spus Trump.

Kanye West a transmis pe 4 iulie, de ziua Statelor Unite, că intenționează să candideze pentru președinția țării.

Kanye West spune că s-a înscris în cursa pentru președinție

 

Citește și
FBI
Directorul FBI, dezvăluiri grave despre China. „La fiecare zece ore”, SUA deschide o anchetă

Rapperul american a declarat confirmat miercuri că nu îl mai sprijină pe preşedintele Donald Trump şi că s-a înscris în cursa prezidenţială pentru a câştiga alegerile din noiembrie, transmite Reuters, citată de Agerpres.

"Prin acest interviu îmi scot şapca roşie", a spus rapperul într-un dialog cu revista Forbes, referindu-se la şepcile de baseball cu inscripţia "Make America Great Again" (n.r. Redaţi măreţia Americii) promovate de Trump.

Referitor la candidatură, el a insistat: "Ca orice am făcut în viaţă, fac asta ca să câştig".

În 2018, West și-a arătat susținerea față de Trump în timpul unei vizite la Casa Albă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult