Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce arată autopsia lui George Floyd. Familia este revoltată și cere o nouă examinare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Familia lui George Floyd, care a murit în custodia poliției Minneapolis, a selectat un examinator medical independent pentru a efectua o autopsie separată, scrie Fox9.

În concluziile preliminare ale Biroului de examinare medicală din Hennepin s-a stabilit că Floyd a murit probabil din cauza unei combinații de condiții de sănătate existente și orice potențial intoxicant din sistemul său. Se pare că nu a existat nicio dovadă fizică care ar fi murit prin asfixiere sau prin strangulare.

George Floyd avea condiții medicale anterioare, inclusiv o boală la artera coronară și hipertensiune arterială.

Avocatul Benjamin Crump, care reprezintă familia lui Floyd, a lansat o declarație sâmbătă, spunând că "Nu suntem surprinși încă, suntem tragic dezamăgiți de constatările preliminare ale autopsiei executate de examinatorul medical. Sperăm că acest lucru nu reflectă eforturile de a crea o pistă falsă din motivul pentru care George Floyd a murit".

„Încercările de a evita adevărul nu vor rezista, iar în numele familiei spun că vom face toate eforturile necesare pentru a scoate adevărul la lumină”, a continuat el.

Citește și
George Floyd
Povestea lui George Floyd, mort sub genunchiul unui polițist alb. Își pierduse locul de muncă din cauza pandemiei

Potrivit avocatului, familia îl va angaja pe dr. Michael Baden, un patolog criminalist cu experiență în cazuri cu profil înalt, și pe dr. Allecia Wilson pentru a stabili cauza precisă a decesului. Autopsia va fi efectuată în zona Minneapolis în următoarele câteva zile, iar rezultatele vor fi făcute publice.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult