Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a „îndesat” într-un pui un călător care urma să urce în avion. Descoperirea făcută de autoritățile de la aeroport | FOTO

Un bărbat a introdus o armă în carcasa unui pui pentru a o strecura în avion. Incidentul a avut loc pe aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood din statul Florida.

Bărbatul a fost prins pe aeroport în timp ce încerca să se îmbarce la bordul unui avion, cu un pistol ascuns într-o carcasă de pui, potrivit Daily Star.

Puiul a fost descoperit de Administrația pentru Securitatea Transporturilor de la Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood din Florida ieri, 7 noiembrie.

Autoritățile au constat că arma a fost împachetată într-o folie maro și introdusă în interiorul puiului, care a ajuns ulterior în bagajul de mână al bărbatului.

Imaginile cu puiul au fost postate pe contul oficial al Administrației pentru Securitatea Transporturilor și au devenit virale, fiind apreciate de aproximativ 28.000 de persoane în mai puțin de două ore.

Citește și
statuie
Descoperirea care rescrie istoria. „Este o comoară unică” GALERIE FOTO

„Această idee nu era nici măcar pe jumătate coaptă; era crudă, grasă și evident nesupravegheată. Îți place sau nu, există reguli pentru călătorii cu arme și muniție”, se arată în descrierea care însoțește fotografia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult