Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a găsit un câine al poliţiei germane într-o maşină parcată. Putea urma o tragedie

Poliţia din Dresda a iniţiat o anchetă, după ce a descoperit 17 grenade de mână într-un SUV parcat în apropiere de gara centrală a oraşului, au indicat forţele de ordine marţi, potrivit dpa.

Doi indivizi, în vârstă de 17 şi respectiv 28 de ani, au fost reţinuţi în legătură cu acest incident. Poliţia a inspectat vehiculul în seara zilei de luni, după ce un agent de poliţie a observat că vehiculul era parcat ilegal.

Cei doi tineri reţinuţi s-au dovedit a fi originari din Bosnia-Herţegovina şi se vor afla în custodia poliţiei până când forţele de ordine vor verifica dacă ei se aflau în mod legal pe teritoriul Germaniei.

La o primă verificare a maşinii s-a descoperit o cantitate de droguri, iar poliţia a decis să recurgă la un câine special dresat pentru căutări mai minuţioase. Câinele nu a descoperit însă alte droguri, ci grenadele de mână ascunse în spatele unor panouri.

Zona unde era parcată maşina a fost izolată, iar grenadele au fost ridicate pentru a vedea dacă prezintă vreo ameninţare.

Citește și
furt labrador
Hoțul care a furat labradorul s-a văzut la ProTV și a sunat stăpânul: ”Alo, eu sunt ăla”

Autorităţile spun că nu au nicio explicaţie deocamdată privind prezenţa dispozitivelor explozive în vehiculul celor doi tineri reţinuţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult