Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a făcut un bărbat care a câștigat la tombolă dreptul de a dirija orchestra din New York

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un dirijor ca nimeni altul! Așa se recomandă un bărbat din New York. A câștigat la o tombolă privilegiul de a conduce o orchestră și a făcut senzație cu reprezentația sa.  

Sunt mișcări pe care nu le vezi la un dirijor. Dar persoana din imagine a vrut să iasă din tipare și a reușit cu brio.

Un spectator a postat imaginile pe internet și dirijorul de ocazie a devenit cunoscut în toată lumea. Părea că bate mai degrabă la tobe sau că dansează pe ritmuri de rock în timp ce agita bagheta. Iar ținuta - o fustă scoțiană - a făcut prestația și mai savuroasă.

Tim este profesor, nu dirijor. A ajuns să conducă orchestra din New York pentru că a câștigat o tombolă.

Tim Schulteis, dirijorul de ocazie: ”A fost precum o scenă realizată de actrița Carol Burnett. M-am tot gândit cum să-i fac să râdă”.

Citește și
Muzica clasica
Concert pop-rock-simfonic, la Arad. Peste două mii de oameni au asistat la un spectacol de neuitat

Matthew Aubin, directorul artistic al orchestrei: ”Tim a fost total lipsit de inhibiții. El a dat tonul. A trebuit să mă uit în altă parte de multe ori, pentru că mă făcea să râd”.

Dirijorul de ocazie a fost dansator pe Broadway

O distracție continuă a fost și pentru Tim, mai ales că nu avea de ce să își facă griji: muzicienii știau deja toate acordurile.

”Jeanne Moos, CNN: Crezi că te-au ignorat complet? Tim: Da”.

Matthew Aubin, directorul artistic al orchestrei: ”Cel mai mult mi-a plăcut când a ridicat bagheta de dirijor în aer și a învârtit-o precum un lasou”.

Nu i-a imitat întocmai mișcările actriței Woopi Goldberg, dar Tim are și el în spate o carieră artistică. A fost cândva dansator pe Broadway. 

Tim Schulteis, dirijorul de ocazie: ”Ce m-a întărâtat și mai mult a fost sunetul trombonului pe care îl auzeam pe fundal”.

După o așa performanță, dirijorul atipic a fost răsplătit cu sincere aplauze.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult