Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câți bani cheltuie lunar, pe mâncare, un cuplu care are 19 copii. Incredibil în câte camere trăiesc

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacă vi se pare greu să îngrijiți unul, doi sau trei copii, ce spuneți de 19? Este numărul copiilor pe care îi are un cuplu din Texas, Statele Unite.

Bărbatul avea 8 copii dintr-o relație anterioară și a mai făcut 11 când și-a întâlnit iubirea vieții.

Reportajul pe care urmează să îl vedeți a fost filmat înainte de venirea pe lume a lui James - copilașul cu numărul 19. Așa a anuntat familia Hart-Spegal, pe TikTok, venirea pe lume a celui de-al 19-lea copil. De înțeles, doar cei foarte mici au fost cu adevărat surprinși de veste.

Cum s-a ajuns la acest număr impresionant? Desiree a acceptat cererea lui Christopher în căsătorie pe când ea avea 24 de ani, iar el 37 și era deja tată.

Christopher, tatăl celor 19 copii: "Eu aduceam «la masă» opt (copii). Am fi avut oricum o familie numeroasă".

Citește și
Pedeapsă record pentru bărbatul care a ucis o familie întreagă de cetățeni spanioli. A adormit la volan și i-a lovit frontal
Pedeapsă record pentru românul care a ucis o familie întreagă de cetățeni spanioli. A adormit la volan și i-a lovit frontal

Femeia și-a dorit, la rândul ei, să devină mamă, dar, de atunci, nu s-a mai oprit.

Desiree, mama copiilor: "S-a întâmplat să rămân gravidă. Și s-a tot întâmplat. Și iar și iar...".

În fiecare an, în familie a mai apărut un membru, până s-a ajuns la cifra majoratului: 18, cu al 19-lea pe drum. Doi dintre copiii cei mari au părăsit de curând casa părintească, dar tot au rămas 16 de îngrijit: 10 băieți și șase fete, cu vârste între unu și 19 ani. Recent, familia s-a mutat într-o casă de 450 de metri pătrați, cu cinci dormitoare. Chiar și așa, împărțirea pe camere s-a dovedit o provocare, mai ales că adolescenții și-ar dori mai multă intimitate.

O provocarea e și prepararea meselor pentru atâtea guri. Copiii au învățat să aibă răbdare și să fie politicoși, oricât de mare e foamea.

Reporter: "Câți bani cheltuiți lunar pe alimente, dacă ați făcut un calcul?".

Desiree, mama copiilor: "Cheltuim între 2.000 și 2.500 de dolari pe lună".

Vă întrebați, desigur, cum își permit cei doi soți să crească o familie așa mare. Tatăl are o firmă care construiește și repară acoperișuri, iar mama deține jumătate dintr-o reprezentanță auto. Nu sunt bogați, dar se descurcă, spun ei.

Reporter: "Muncești și azi, sâmbătă?".

Christopher, tatăl celor 19 copii: "Muncesc în fiecare zi. Mai ales acum, că e sezonul furtunilor și reparăm multe acoperișuri".

La puțin timp după difuzarea acestui reportaj, al 19 copil al familiei - un băiețel - a venit pe lume. L-au botezat James.

Christopher, tatăl celor 19 copii: "Acesta va fi ultimul. Dar noi am mai spus asta, așa că... Am tot încercat să mai facem un băiat, iar acum ne-a ieșit. E finalul perfect al unei povești perfecte".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult