Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Boris Johnson s-ar putea vaccina în direct la TV împotriva Covid. ”Știm cu toții caracterul primului ministru”

Boris Johnson s-ar putea vaccina în direct la TV împotriva Covid-19, pentru a da astfel un exemplu britanicilor, a dat de înțeles biroul de presă al premierului englez.

 

Premierul vrea să „încurajeze preluarea vaccinului în toată țara”, după ce Marea Britanie a aprobat utilizarea serului realizat de Pfizer, iar Boris Johnson ar putea să se vaccineze împotriva coronavirusului în direct la televizor, a sugerat secretarul său de presă, scrie Sky News.

Și în România, președintele Klaus Iohannis a anunțat că este dispus să se vaccineze public împotriva Covid-19, ”dacă se crede că asta va ajuta”.

Allegra Stratton, fosta jurnalistă care va coordona briefing-urile de presă din Downing Street, a lăsat deschisă această posibilitate ca o modalitate de a convinge oamenii să se vaccineze.

Citește și
Vaccin anti-Covid
Doar 10-15% dintre voluntarii care au primit vaccinurile Pfizer și Moderna au prezentat efecte secundare

În prezent, autoritățile elaborează un plan pentru distribuirea vaccinului Pfzier / BioNTech, aprobat de autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie, primele doze urmând a fi administrate săptămâna viitoare.

Boris Johnson a fost îndemnat să „facă tot posibilul pentru a contracara dezinformarea periculoasă, care pune viața în pericol, cu privire la vaccinarea”.

 

Campanie de combatare a dezinformării online privind vaccinarea anti-Covid

 

Liderul laburist Sir Keir Starmer a declarat că încrederea publicului în vaccinul anti-covid este „un adevărat motiv de îngrijorare, pentru că va fi crucială în succesul implementării acestui lucru în toată țara și al relansării economiei noastre”.

Premierul Johnson a spus că are „dreptate să încurajeze administrarea de vaccinuri în toată țara” și a promis că va dezvălui în curând un plan privind „daunele online” conceput pentru a combate „dezinformarea”.

Ulterior, secretara de presă a premierului britanic nu a exclus posibilitatea ca acesta să primească vaccinul în direct la televizor.

„Știm cu toții caracterul primului ministru, nu cred că ar fi ceva pe care l-ar exclude. Dar știm, de asemenea, că el nu ar vrea să primească vaccinul înaintea altei persoane care este extrem de vulnerabilă din punct de vedere clinic”, a declarat Stratton.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult