Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avertismentul unui fost ofițer KBG: Putin va face tot posibilul pentru ca Prigojin să dispară

Șeful grupării de mercenari Wagner se află într-o postură foarte riscantă după tentativa de lovitură de stat. Vladimir Putin va încerca să scape de el cu orice preț, spune un fost comandant KGB.

Un avion de tip business Embraer Legacy 600 cu indicativul „RA-02795” folosit de liderul Grupului Wagner, Evgheni Prigojin, a aterizat marți dimineață, la ora 07:40, la baza militară Maciulișci, din sudul Minskului, Belarus, după ce a decolat din regiunea rusă Rostov, potrivit NOEL Reports.

Prezența lui Prigojin la bord nu a fost confirmată deocamdată, dar oriunde s-ar afla, șeful mercenarilor Wagner nu mai poate fi în siguranță după ce l-a înfruntat pe Vladimir Putin. Un fost coleg al președintelui rus spune că liderul de la Kremlin va căuta să scape cât mai repede de Prigojin.

Serghei Jirnov, un fost comandant KGB, care a urmat aceeași universitate ca și Putin, a declarat pentru ziarul spaniol La Vanguardia că există sentimentul că Prigojin a ieșit victorios după oprirea revoltei, iar capitalul de imagine pe care l-a căpătat i-ar permite să-l învingă pe Putin dacă ar candida la președinție.

Citiți articolul integral pe SpotMedia!

Citește și
Vladimir Putin, Evgheni Prigojin
Șeful politicii externe din UE, despre Evgheni Prigojin: ”Monstrul creat de Putin acționează împotriva creatorului său”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult