Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Autocar din România cu 20 de pasageri, oprit în Germania. Ce au descoperit polițiștii

În urma unei inspecții pe Autostrada 44 din Germania, un autocar din România a fost oprit de poliție din cauza unor defecțiuni tehnice.  

Miercuri, 27 martie, pe Autostrada 44 din districtul Kassel, un autocar românesc transportând 20 de pasageri a fost supus unui control de rutină, după ce a fost prins circulând cu 100 km/h, peste limita legală de 80 km/h, scrie Rotalianul, care citează presseportal.de.

În timpul inspecției, s-au descoperit mai multe defecțiuni semnificative, inclusiv un disc de frână fisurat, o crăpătură pe parbrizul din fața șoferului și un sistem de suspensie pneumatică defectuos. De asemenea, s-au observat fisuri la sudurile axelor remorcii.

Din motive de siguranță, autoritățile au decis să oprească autocarul și să îi îndrume pe pasageri către microbuze pentru a-și continua călătoria. Autocarul a fost trimis către un atelier pentru reparații, iar o clemă de roată a fost aplicată pentru a preveni orice încercare de a continua călătoria fără remedierea defecțiunilor.

În plus, s-a descoperit că șoferii nu au gestionat corect dispozitivul de control al timpilor de conducere și odihnă, ridicând suspiciuni cu privire la înregistrarea inexactă a acestora.

Citește și
accident police main
Peste 20 de morţi şi aproape 40 de răniţi într-un accident rutier în sudul Afganistanului

Conducătorii auto, ambii în vârstă de 32 și 33 de ani, au fost supuși unor proceduri legale și li s-au impus garanții în valoare totală de 1.190 de euro pentru asigurarea respectării legilor și procedurilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult