Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au plecat în vacanță, dar au descoperit că sunt spionați. Momente de panică pentru o familie

O familie cu cinci copii din Noua Zeelandă a trecut prin momente de panică, după ce aceștia au descoperit că erau spionați în camera în care s-au cazat.

 

Familia Baker s-a cazat într-o locuință din Cork, localitate situată în sud-vestul Irlandei, prin intermediul platformei Airbnb. 

Andrew Baker, un consultant IT, a descoperit o cameră de filmat ascunsă în alarma de incendiu, în timp ce încerca să se conecteze la internet.

„Ne-am văzut pe noi, chiar pe telefonul soțului. După aceea, ne-am uitat unii la alții și am realizat că suntem spionați. Am simțit că ne-a fost încălcat dreptul la viață privată, într-o locuință pentru care am plătit. A fost înfricoșător. E prima dată când am realizat că am putea fi în pericol, în timp ce călătorim cu copiii”, a povestit Nealie Baker, potrivit Sky News.

Camera de supraveghere era ascunsă în detectorul de fum din living.

Citește și
Filmați pe ascuns în camera de hotel din Coreea de Sud
Măsura luată de autorități, după ce 1.600 de persoane au fost filmate ilegal în hoteluri

„Proprietarul a recunoscut abia după ce i-am arătat dovezile”, a mai spus ea.

Ca urmare a incidentului, Airbnb a deschis o anchetă, însă câteva săptămâni mai târziu, proprietarul a fost găsit „nevinovat”. Cu toate acestea, proprietarul nu mai are voie să folosească platforma, iar familia a primit banii înapoi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult