Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Artist român de circ, de 21 de ani, mort în condiții misterioase în Marea Britanie

Luni, Poliția Britanică a deschis un dosar penal, în urma decesului misterios a unui artist de circ din România, în vârstă de 21 de ani.

Iosif T., care lucra pentru Russells International Circus, a fost găsit mort de către colegii săi, în cortul circului amplasat lângă Grimsby, Lincolnshire, relatează The Sun.

Polițiștii care au ajuns la circ pentru a investiga cazul nu au descoperit urme de violență sau alte indicii care să ducă cu gândul la o crimă, spunând că, cel mai probabil, românul a murit din cauze naturale. Luni, 24 septembrie, a fost deschisă o anchetă penală pentru a stabili cauza decesului. 

Familia lui Iosif are nevoie de 10.000 de lire sterline pentru a-i putea repatria corpul.

Proprietarul circului, Rusty Russell, a spus că vestea morții artistului român l-a întristat profund. ”Suntem cu toții triști. Iosif era, probabil, cel mai popular artist pe care îl aveam aici. A fost prieten cu toată lumea și avea un simț strălucit al umorului”, a declarat pentru The Sun Rusty Russell.

Citește și
ambulanta
Adolescent din Argeș, mort după majorat. Mesaj misterios postat pe Facebook înainte de tragedie

”Acum încercăm să strângem 10.000 de lire sterline pentru a putea fi repatriat în România, pentru că pur și simplu familia nu poate face rost de aceasră sumă”, a mai declarat proprietarul circului. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult