Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav pe o autostradă din Iran. Sunt 8 morți și 36 de răniți

Opt persoane au murit și 36 au fost rănite, vineri, într-un accident de autobuz care s-a răsturnat pe o autostradă care făcea legătura între Qon și Teheran, după ce șoferul a adormit la volan.

Accidentul de autobuz, care transporta 44 de pasageri şi venea spre Teheran din provincia Kerman din sud-estul Iranului, s-a produs în zorii zilei, au precizat responsabili locali citaţi de ISNA, citat de Agerpres.

Şoferul se numără printre persoanele decedate.

Iranul are una din cele mai mari rate de decese pe şosele din lume. Accidentele rutiere au făcut 16.300 de morţi şi 336.000 de răniţi în cursul ultimului an iranian, conform datelor oficiale.

Acest număr extrem de mare se explică prin starea generală a şoselelor, prin nivelul global al parcului auto iranian - lipsit de inovare de-a lungul anilor, parţial din cauza sancţiunilor economice străine - şi prin dispreţul faţă regulile de circulaţie de bază.

Citește și
femeie accident
”Vai de mine!” O femeie a trecut prin același coșmar de 2 ori în ultimele 2 luni

În decembrie, zece persoane au murit într-un accident de autobuz în interiorul unui mare campus al uneia din cele mai mari universităţi din Teheran.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult