Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elon Musk explică de ce s-au spart geamurile prototipului Cybertruck

Elon Musk a explicat de ce s-au spart geamurile prototipului Cybertruck, camionul Tesla prezentat ca fiind „indestructibil”, în timpul prezentării sale oficiale.

În timpul amplei demonstrații, Musk a vrut să le arate tuturor rezistenţa noilor geamuri integrate în designul prototipului Cybertruck, potrivit CNN.

Constructorul susținea că geamurile noului vehicul sunt indestructibile. Numai că acestea s-au spart, când au fost lovite cu o bilă metalică.

Ulterior, Musk a oferit o explicație pentru incident. Cu puţin timp înainte ca von Holzhausen să testeze geamurile, acesta a lovit uşa maşinii cu un baros uriaş. Impactul a dăunat în egală măsură şi geamurilor, a declarat Musk.

„Impactul loviturii de baros a afectat sticla şi acesta este motivul pentru care bila de oţel nu a ricoşat. Trebuia să fi făcut mai întâi demonstraţia cu bila şi apoi pe cea cu ciocanul. Data viitoare…” a scris Musk pe Twitter.

Citește și
elon musk
Elon Musk a anunțat unde va construi prima fabrică Tesla din Europa

 

Camioneta, la mare căutare

 

În ciuda evenimentului, Elon Musk, a declarat sâmbătă că producătorul auto a primit circa 150.000 de comenzi pentru camioneta electrică Cybertruck, care a fost prezentată joi seara, potrivit News.ro

“Până acum am primit 146.000 de comenzi pentru vehicule Cybertruck, 42% optând pentru motor dual, 41% pentru trei motoare şi 17% pentru un singur motor”, a transmis Musk.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult