Modifica setarile cookie
Toate categoriile

După scandalul ”botezului” Catedralei Mântuirii Neamului, Google revine cu un ”colegiu de șmecherie”

Nu s-a stins bine scandalul Catedralei Mânturii Neamului, care a apărut pe Google Maps cu o denumire jignitoare, că o situație asemănătoare s-a ivit și în Neamț, unde găsim ”Colegiul Șmecherilor”.

 

Cine se uită pe harta oferită de Google pentru municipiul Piatra Neamț poate afla cu surprindere că în capitala de județ există ”Colegiul de Șmecherie Gheorghe Cartianu”.

Acesta se află în vecinătatea Colegiului Tehnic ”Gheorghe Cartianu”, evident adevărata denumire a unității de învățământ.

Precizăm că imaginea atașată a fost capturată în momentul redactării articolului de față, ceea ce înseamnă că situația durează de ceva vreme fără ca cei de la Google să fi reacționat între timp. 

Gluma care aparține, fără doar și poate vreunui elev al colegiului respectiv, a fost sesizată initial de publicația locală Ziar Piatra Neamț.

Citește și
google
Google, acuzată de invadarea intimității utilizatorilor. Autoritățile cer 5 miliarde de dolari despăgubiri

 

Google, amendat cu 10.000 de lei de CNCD

 

Întâmplarea survine la scurt timp după scandalul uriaș stârnit de Google Maps care a permis afișarea tag-ului ”Catedrala Prostirii Neamului Românesc”.

Google a fost amendată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu 10.000 lei și s-a confruntat cu o reacție virulentă din partea Bisericii Ortodoxe Române.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult