Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum să creezi o poveste pentru copilul tău cu ajutorul inteligenței artificiale

Your browser doesn't support HTML5 video.

ILike iT acum. Ne întâlnim cu Iulia Ionescu. Care ne arată astăzi cum putem crea povești cu ajutorul inteligenței artificiale.  

În noaptea aceasta vine Moș Nicolae și poate părinții care ne urmăresc se gândesc la un mod special de a petrece această zi cu copiii lor.

Am găsit această platformă- storiesforkids.ai – pe care putem crea povești ilustrate cu ajutorul inteligenței artificiale.

Am creat deja trei povești, ca să vedeți cum arată, oricum ele sunt generate în doar câteva secunde. Prima poveste este Magic House- trebuie doar să-i spun AI-ului ce fel de personaje vreau să văd în poveste, cum aș vrea să arate și, din câte vedeți, am și texte, adică este creată automat o poveste care ne descrie și imaginile.

Pe ce site-uri poți realiza imagini cu ajutorul AI

Citește și
Olaf Scholz Vladimir Putin
Experţii în inteligenţă artificială din Rusia îl distrează pe Vladimir Putin cu o imitaţie a cancelarului german Scholz

Vreau să vă mai arăt și alte câteva platforme de AI, pe care le puteți accesa și voi. Deși în urmă cu 2-3 ani vorbeam de felul în care se va schimba lumea, niciodată nu cred că ne-am fi gândit că partea această creativă poate fi înlocuită de AI, de un sistem bazat pe inteligență artificială.  

Pentru a putea realiza astfel de imagini puteți accesa trei platforme care sunt foarte populare acum. Una dintre ele este Stable Diffusion, a doua este Midjourney, iar cea mai populară dintre ele este cea creată de Open AI.

Până și cei de la Shutterstock au anunțat că în curând vor avea și conținut generat doar cu ajutorul inteligenței artificiale.

Informațiile complete le puteți afla din video-ul atașat. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult