Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Știrileprotv.ro sunt prezente pe LinkedIn. Iată cum poți afla cele mai noi ponturi de business

Știrile PROTV.ro sunt prezente pe cea mai mare rețea socială destinată profesioniștilor la nivel global, LinkedIn, unde pot fi consultate informații exclusive din zona de afaceri, investiții, marketing ori cele mai noi tendințe de business.

LinkedIn este o rețea socială profesională cu o creștere graduală și în România, în ultima perioadă. Chiar dacă este destinată profesioniștilor și recomandată companiilor, pentru serviciile de HR, rețeaua a cunoscut o vastă dezvoltare și a angrenat un număr impresionant de utilizatori obișnuiți, persoane fizice.

Aceștia au șansa, ca o dată ce-și fac cont, să-și posteze CV-ul și să intre în legătură cu companii importante din lume, unde pot fi recrutați.

LinkedIn nu este însă doar o platformă de recrutare, ci a devenit și o rețea socială unde se pot găsi informații de business, date financiare ori informații din zona profesională care în mod normal nu sunt accesibile în alte zone online.

Platforma LinkedIn este deținuta de Microsoft si este asemănătoare cu Facebook, Instagram și alte rețele sociale populare.

Citește și
Cristian Manafu, Iulia Ionescu
iLikeIT. Bloggerul Cristian Manafu, despre LinkedIn: O rețea socială adresată profesioniștilor

Diferența este că LinkedIn reprezintă o rețea socială cu focus exclusiv pe zona profesionala și pe dezvoltarea carierei. În principal, este utilizată de oamenii obișnuiți, pentru afișarea CV-ului, căutarea unui loc de munca și pentru îmbunătățirea reputației profesionale.

„LinkedIn este cea mai mare rețea profesională de pe internet. Puteți folosi LinkedIn pentru a găsi locul de muncă potrivit sau un internship, pentru conectarea și consolidarea relațiile profesionale, și învățarea abilităților de care aveți nevoie pentru a reuși în carieră. Puteți accesa LinkedIn de pe un desktop, o aplicație mobilă LinkedIn, de pe browserul web mobil sau aplicația mobilă LinkedIn Lite Android. De asemenea, puteți utiliza LinkedIn pentru a organiza evenimente offline, pentru a vă înscrie în grupuri, pentru a scrie articole, publica fotografii și videoclipuri, și multe altele” se arată în descrierea oficială a rețelei sociale.

Este o rețea vastă în plină dezvoltare, care se bucură de tot mai mult succes în România, unde numărul de utilizatori atinsese 3,2 milioane până la nivelul lunii septembrie 2021, aflându-se într-o creștere constantă, potrivit statista.com.

Contul de LinkedIn al Știrilor PROTV te ține la curent cu cele mai noi informații din zona de business. economie, cariere și educație financiară.

Te poți abona AICI la contul de LinkedIn al Știrilor PROTV.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult