Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tricolorii vor reveni cu întârziere în ţară după participarea la EURO 2024. Avionul are probleme tehnice

FRF anunţă, miercuri, că echipa naţională va reveni cu întârziere din Germania după participarea la Campionatul European, deoarece avionul are probleme tehnice.

UPDATE: „Aeronava care trebuia să aducă echipa naţională în ţară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reuşit găsirea unui alt avion disponibil pentru acelaşi orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, şi vor ateriza la Bucureşti la ora 00:45. Sosirea la Mogoşoaia este estimată la ora 01:15”, se arată pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

----

Echipa naţională de fotbal a României va reveni miercuri seară la Bucureşti, după eliminarea de la Euro 2024 în faza optimilor de finală, informează FRF.

Citește și
românia euro 2024
„Generația de suflet” ne-a făcut mândri la EURO 2024. Imagini memorabile care vor rămâne în istorie. GALERIE FOTO

Tricolorii vor sosi la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20, cu un zbor de la Frankfurt, şi vor părăsi aeroportul prin salonul oficial.

De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aştepta.

„Federaţia Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacţiunea dintre echipă şi suporteri în acest loc. De asemenea, menţionăm că nu toţi jucătorii echipei naţionale vor reveni în ţară în această seară”, a precizat FRF.

Reprezentativa tricoloră, „Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult