Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dieta prin care poți mânca pe săturate carne în fiecare zi, dar slăbești și 15 kilograme pe lună. Există o singură condiție

Your browser doesn't support HTML5 video.

Care este cea mai sigură metodă de slăbit? Regimul proteic. Toată lumea știe: cu proteine ne săturăm repede și nu ne îngrășăm.

Revoluția dietetică a doctorului Atkins a apărut în anii 70 și părea că a rezolvat pentru totdeauna problema slăbitului. Putem mânca pe săturate, fără limită de cantitate și să ne topim văzând cu ochii.

Cu o condiție. Să fie eliminate toate glucidele din alimentație. Principiul de bază e simplu: carbohidrații din zahăr și făinoase duc la secreție de insulină, hormonul care știe să transforme caloriile în grăsime de rezervă. Soluția? Eliminăm orice urmă de carbohidrați și grăsimea va dispărea.

Succesul este condiționat de eliminarea totală a glucidelor din dietă

Rezultatele sunt uimitoare. Putem scăpa de la 10 până la 15 kilograme pe lună, chiar dacă mâncăm 3.000 de calorii pe zi. Nu e de mirare că regimul a făcut mulți adepți, mai ales în rândul persoanelor carnivore, care preferă gustul sărat.

Cum să nu fim fericiți dacă putem mânca pe săturate mezeluri, carne și brânzeturi? Însă, succesul este condiționat de eliminarea totală și definitivă a glucidelor din dietă.

Citește și
ALimente cu VItamina D
„Vitamina soarelui” și rolul acesteia în organism. Alimente bogate în vitamina D și cum să ai o dietă echilibrată

Secretul pentru reușita acestei diete este explicat în video-ul atașat. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult